Ting det smakar Grandiosa av
I dag: Ein gammal paprika eg fann i kjøleskapet.
Det var mest det faktum at eg var svolten som avgjorde mitt val om kva eg skulle innta som mitt siste måltid i dag; ein tvilsom paprika og noko plastikk-inspirert kvitost.
Og det smakte litt rart. Litt sånn Grandiosa-aktig, viss de skjønar.
Og det er ikkje kvaliteten på maten i kjøleskapet ein skal stille spørsmål til, men heller heile Noregs nasjonalrett Grandiosa.
For er det meininga at det som for mange er ein delikatesse skal bli assosiasert med nokre heller tvilsomme matrester?
Det var mest det faktum at eg var svolten som avgjorde mitt val om kva eg skulle innta som mitt siste måltid i dag; ein tvilsom paprika og noko plastikk-inspirert kvitost.
Og det smakte litt rart. Litt sånn Grandiosa-aktig, viss de skjønar.
Og det er ikkje kvaliteten på maten i kjøleskapet ein skal stille spørsmål til, men heller heile Noregs nasjonalrett Grandiosa.
For er det meininga at det som for mange er ein delikatesse skal bli assosiasert med nokre heller tvilsomme matrester?
2 Comments:
Paprika på grandisen er noko av det mest naturlege i denne verda.
Og når det gjelder mine konklusjonar,så, vel....
Dei er berre tull :p
Æsj, Grandisen er forkasteleg mat!
Legg inn en kommentar
<< Home