Life's a bitch with less fruit and 20 % reduced sugar.
Eg kom til å lesa Chris' innlegg om mindre fruktkjøt i Tine-yoghurten, og eg må få seie at eg vart mildt sagt forferda.
Etter min søken har eg funnet tre grunner til dette, og det lover ikkje bra:
-Budsjettkutt.
-Sidan Tine tok vekk 20% av det tilsatte sukkeret i yoghurten, kunne dei då ikkje ha så mykje naturleg frukt oppi, sidan tilsatt frukt krever sukker.
-Tine hater meg.
Og sidan fruktklumper i yoghurten alltid har vore det same som rosiner i grauten og kjøt i lasagnen, er dette eit stort tap for menneskeheita.
*Snufs*
Etter min søken har eg funnet tre grunner til dette, og det lover ikkje bra:
-Budsjettkutt.
-Sidan Tine tok vekk 20% av det tilsatte sukkeret i yoghurten, kunne dei då ikkje ha så mykje naturleg frukt oppi, sidan tilsatt frukt krever sukker.
-Tine hater meg.
Og sidan fruktklumper i yoghurten alltid har vore det same som rosiner i grauten og kjøt i lasagnen, er dette eit stort tap for menneskeheita.
*Snufs*
4 Comments:
Herlighet te syting. Dei "fruktklumpane" e ganske skumle, udefinerande. For ikkje å snakka om jævlig ekle.
Nei nei nei!
Dei er herlege!
Ironi er så nittitalls!
Rosiner i grauten?
Kjøt i lasagnaen?
Skal det liksom vera normalt?
Her på Breidablikk passerer dei fleste matvaner for heilt normalt.
Noko eg aldri heilt har godtatt er smør og syltetøy/leverpostei på same skeva (stavekontroll, takk)!
Legg inn en kommentar
<< Home